Misak-ı Milli İlkokulu

Telefon : 0505 235 5356
Belgegeçer : 0505 235 5356
WEB https://nusaybinmisakimilliilkokulu.meb.k12.tr
Adres : YENİŞEHİR MAH. ÇAĞ ÇAĞ BUL. MİSAKİ MİLLİ İLKOKULU BLOK NO 52 İÇ KAPI NO 1 NUSAYBİN / MARDİN
VİZYON : Aklın ve bilimin ışığında sorgulayan, sahip olduğu gizil güçlerini en üst düzeyde gerçekleştirip kendisi ve toplum için kullanan, beşikten mezara kadar eğitimi temel bir ihtiyaç kabul eden bir okul toplumu oluşturmak.
MİSYON : Çağın bilgi toplumuna uygun, bulunduğu çevreye kolaylıkla uyum sağlayabilen, yaratıcı, düşünen, eleştiren, kendini geliştirebilen ve düşüncelerini ifade edebilen bireyler yetiştirmek, Türkiye Türkçesinin öğretilmesi ve yayılmasını sağlamak, dilimizin doğru kullanılması için değişik faaliyetlerde bulunmak. Bütün bireylerin öğrenebilir ilkesi doğrultusunda, bireysel farklılıkları dikkate alarak öğrenme ortamları oluşturmak, çağın gereksinimlerine cevap verebilen, kendine güvenen, araştıran, sorgulan bireyler yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM